torstai 4. tammikuuta 2024

Tervetuloa 2024

 Vuosi vaihtui meillä rauhallisissa merkeissä.... tai siis hirveen härdellin 4 pentua saikin aikaan kun eivät päässeet ollenkaan ulos.  En ottanut ilotulitusten kanssa mitään turhia riskejä.  Yksikään pentu ei paukkeesta välittänyt mitään.  


1.1.2024

Heti ensimmäisenä päivänä lähti Briskness Ascona "Arto", joka jatkossa tottelee nimeä Meeko.  Meeko lähti Kirkkonummelle Kim Ahlstrandin ja Aada Nuotion perheeseen.  Meeko on eille ensimmäinen koira mutta molempien perheissä on ollut koiria ja Kimin äidillä on bortsu niin varmasti tukea tarvittaessa saavat sieltäkin suunnasta. 


Hauskoja hetkiä teille 💓💓💓


3.1.2024


Näistä jo kodin löytäneistä viimeisenä lähti Briskness Auris "Kaisla"  Vuokattiin Airi Lindemanin perheeseen.  Heillä on jo ennestään kotona pari bortsua,  12 v ja 7 v ja myös tyttärellä on bc, niin kyllä esimerkkejä löytyy pennulle.  Kaislalla ei vielä ole kutsumanimeä, on kuulemma mietinnässä. 


Harrastuksina Airilla muiden koirien kanssa nyt ainakin rallytoko ja toko.  Myös nose on mukana.  Aika näyttää mihin Kaislalla on rahkeita. 

Vauhdikkaita hetkiä myös teille..💓💓💓



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti