sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Viimeiset pennut




Loppiainen 2024

Mietin jo etten anna Alfa Romeota kellekään mutta juteltuani perheen kanssa totesin että heillä Martti saa varmasti hyvän kodin ja niin Martti sitten muutti Imatralle Salla ja Jani Komin perheeseen.  Perheeseen kuuluu myös 2 tytärtä. 

Martti tottelee nykyisin nimeä Roki. 

Toivon teille mukavia hetkiä uuden perheenjäsenen kanssa. 💓💓💓


Jäljellä oli enää Briskness Austin "Eino".  Eino sai myös pitää tuon työnimensä. Ilmoittelin facessa ja kohta löytyi ihana ulkoileva aktiivinen perhe Einolle Landbohon Helsinkiin Sanna ja Riku Nuottajärven perheeseen. Perheellä on ennestään minun kasvattini, samis Einolle eli tänä vuonna 11 v. täyttävä Veera jolla myös on yläpurenta.  Uskon että Eino pääsee monille huimille retkille isäntäperheensä kanssa. 


Toivon paljon vauhdikkaita hetkiä Einon kanssa.
💓💓💓

Tämä pentuprojekti päättyi tänään.   Yllätyksenä tuli nuo 2 yläpurentaa mutta niiden kanssa vaan on elettävä.  Kiitos kaikille jotka ovat auttaneet tässä hommassa minua. Outi Tonille kiitokset kuvaamisesta. Suurimmat kiitokset menee kuitenkin Henna Raittimolle joka mahdollisti tämän antamalla minulle leasattavaksi Gimmelin, Krisselle, jonka urosta sain käyttää ja kiitokset menee myös pampai Sylville joka väsymättä hoiti tuon leikityspuolen pentujen kanssa. 

Kiitos kaikille!
💓💓💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti