torstai 4. tammikuuta 2024

Jäähyväiset


29.12.2023

Tässä jouduin nyt syömään sanani  tästä pentujen luovutusajankohdasta johtuen uuden vuoden paukutteluista. 

Alunperin olin ajatellut pitää kaikki pennut täällä turvallisessa ja tutussa ympäristössä mutta se meno yltyi ihan mahdottomaksi, tuli toisiin ajatuksiin ja 3 pentua lähti ennen vuodenvaihdetta. 

Kuopion poika Briskness Aston Martin "Pyry", joka nyt tuntee paremmin nimen Mauri, lähti Ella Hyvösen perheeseen.  Perheeseen kuuluu myös mies ja 2 pientä lasta.  Taisi heillä olla pari muuta vanhempaa koiraakin, muistaakseni. 

Hei hei ihana Mauri💓💓💓

Samana päivänä vielä lähti Severi.  Briskness Avensis tottelee nykyisin nimeä Frank. Frank muutti Hämeenlinnaan Maritta Kittin ja hänen miehensä silmäteräksi.  Heillä ei ole muita koiria taloudessaan.  Frank asuu sen verran lähellä että varmaan nähdään.  Vauhdikkaita hetkiä teidän perheelle! 💓💓💓



28.12.2023
Joulu meni, hyvä niin. Perinteisesti meillä oli joulun sömiset, nyt toista kertaa peräkkäin taas mun luona johtuen noista pennuista. Joulun jälkeen keskiviikkona oli Einon hammasoperaatio Porvoossa ja iltapäivällä Minna ja Henna tulivat tänne.  Klo 15.00 oli pentutarkki Karvakamuilla, sain näin sinne apukäsiä, joita todellakin tarvittiin. Kaikilla oli kaikki hyvin, pojilla myös pallit. Saivat puhtaat paperit kotiin lähdölle. 

Tämä kuva on otettu joulun jälkeen jolloin vielä kaikki 7 olivat kotona. Meno kyllä alkoi jo ihan mahdotonta, volymet vaan nousi ja kaikki jotka uskalsivat mennä olkkariin, joutuivat "raadeltaviksi"!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti